Shampoo en borstelen

Fout nummer 1 die bijna 10 van de 10 keer door hondeneigenaren wordt gemaakt is wanneer ze gaan borstelen in een wat we noemen een “vieze” vacht of te wel ongewassen vacht gaan borstelen. Dat de hondenbezitter denkt of geleerd is om zo te borstelen namelijk in een ongewassen honden vacht. Overweeg je een hondenshampoo aan te schaffen kijk dan is bij de natuurlijke producten van het merk NATUURLIJK4DOGS → Wanneer we nu hier het compleet tegenover gestelde vertellen en je gigantische resultaten kunt behalen van zelfs 3-6 weken een hondenvacht klitvrij zou jij dit ook willen weten? Lees dan vooral verder!

vieze vacht

Wat gebeurt er?
De ongewassen vacht daarvan staan de schubben van de haren van de vacht (nog) volledig open. De klitten verdwijnen wel maar tijdens het borstelen komen de klitten steeds weer terug en wil je ter controle de kam er door heen halen merk je dat je kam vast komt te zitten. Je wekelijks zo nodig maandelijkse routine is dat je regelmatig borstelt maar het eindresultaat komt maar niet in zicht en je vraagt je serieus af waarom borstel ik eigenlijk nog wanneer de klitten steeds weer terug komen? Ook blaas je zo nodig de vacht uit en nog steeds niet een eindresultaat van om toch 3 weken er mooi uit te zien want dat was uiteindelijk je insteek en wat je bij aanvang voor ogen had.

Hoe krijg je dit voor elkaar? Kan een verzorgsessie zoals borstelen er voor zorgen dat je eindresultaat is dat de vacht van je hond er meer dan 3 weken goed uitzien zonder klitten en of vervilting?

  1. Wanneer we hier zeggen dat dit kan maken we je nu met deze vraag nieuwsgierig?
  2. Zou jij voor jou hond ook willen weten hoe je dit resultaat van, 3 weken een verzorgde vacht zonder klitten of vilten, hoe jij dit bij jou hondenvacht voor elkaar krijgt?

Er van uitgaan dat je op dit moment JA denkt en zegt op beide vragen gaan we je enkele waardevolle tips geven.

Allereerst zorg dat het gereedschap hebt en gebruikt wat bij jouw vacht van jouw hond past en vooral bij jou en voor jou werkt.

Ten tweede zorg dat je die honden verzorg producten gebruikt die bij het type van jouw hond zijn of haar vachtstructuur past!

Deze twee voorwaarden lijken eenvoudig en simpel verwoord alleen wanneer je bij jezelf echt te rade gaat en je de borsteltas, kast of lade of waarin je jouw verzorg attributen bewaard en waarin je alles op je gemak nu meteen eens doorneemt, kun je vervolgens overal volledig JA op zeggen en met JA bedoel ik dus ja dat werkt voor de 100% voor de vachtverzorging en onderhoud van mijn hond?

Wij zijn reuze benieuwd naar jouw antwoord!

Herken je dit? Herken je het gevoel

Dit bericht is geplaatst in Uitleg. Bookmark de permalink.

Geef een reactie