Wat doe je wel en wat niet?

Toen we deze website gingen ontwikkelen waren er allerlei vragen ter tafel en 1 sprong er meteen uit namelijk deze “wat doe je wel vertellen en wat doe je niet vertellen over #HondenShampoo?”. Meteen ontstond er een pittige discussie want wie bepaald wat kan en wie niet zijn ethische grenzen om zo maar is wat argumenten te noemen. Ga je wel of niet tegen heilige huisjes aantrappen of blijf je een lief gezellig blogje en wie weet ooit ook vlogje maar voor nu blogje met allerlei handige tips en trics of ga je net dat stapje verder?

Vooralsnog kwamen we er niet uit want er waren voor beide kampen hele goede argumenten aangevoerd wat het honden shampoo team in ieder geval goed deed nadenken over wie en wat we willen zijn met deze honden shampoo website. Er zijn de een aantal artikelen geschreven die naar het idee van de reacties op de website die we kregen dat de artikelen zeer worden gewaardeerd en dan met name de tips en trics die niet veel geld kosten of heel helder uiteen zetten waarom een hype in stand wordt gehouden.

Als team hebben we een stellingname ingenomen die de komende tijd voor de bezoeker wel duidelijk zal worden en 1 ding daarover zijn we het met zijn allen eens en dat is dat we geen eenheidsworst website willen zijn of worden maar authentiek en trouw aan onszelf waar we geen concessies aan doen in welke vorm of gedaante dan ook. Vind je deze opzet te choquerend dan maar niet meer komen want naar een ieders idee zijn daar al genoeg websites van.

Deze website is en blijft onafhankelijk en diegene die graag een review wil hebben van zijn of haar honden shampoo’s of ander soort verzorgproduct kan altijd contact met ons opnemen. Wat we zeker niet gaan doen is reviews maken omdat we er voor betaald gaan worden. Zoals al gezegd de reviews zijn en blijven onafhankelijk. Geven een weerspiegeling van wat de ervaren trimmers en hondeneigenaren die meedoen met dit blog ervan vinden.

Is dit commercieel verantwoord? Wij vinden van wel want zoals ook al gezegd er zijn genoeg blogs waar je de meer gesuikerde reviews en ervaring kan lezen maar waar je uiteindelijk niets aan hebt. Wat is onze mening waard? De waarde is dat de bezoeker die geïnteresseerd is in een waardebepaling van een expert die bezoeker zal terug komen om te lezen wat voor natuurlijke oplossingen er zijn en dan met name ook waarom dat voor al hierop antwoord wordt gegeven.

Maakt dat de website saai of volgens een patroon? Nou nee want zoals ook al vermeld er zijn verschillende schrijvers met verschillende gedachten en invalshoeken en iedere keer is er weer wat anders wat beschreven gaat worden. Hoe vaak of hoeveel dat komt vanzelf. Ben je na aanleiding van dit artikel geïnteresseerd of wil je zelf een artikel schrijven, neem dan contact op! Voor nu sluit ik af met de woorden en link voor het volgende dat wil je nu is voordelig een set natuurlijke #honden #shampoo en #honden #conditioner aanschaffen neem dan hier → is een kijkje!

Dit bericht is geplaatst in Uitleg. Bookmark de permalink.

Geef een reactie