Besparen en hoe doe je dat met honden shampoo?

Voor alle shampoos, een natuurlijke of chemische shampoo geldt en dus ook een honden shampoo dat wanneer je een kwalitatief hoogwaardige shampoo neemt je deze altijd kan verdunnen met gekookt en of gedistilleerd water. Kan je de honden of paarden shampoo niet dan is het grootste bestanddeel van de betreffende shampoo water of volgens de inci norm en naam geving aqua. En logischer wijs heb je al water en je gaat dit mengsel verdunnen met water dan hou je alleen water over. Water maakt zeker schoon maar is niet wat we verwachten wanneer we een honden shampoo kopen.

Dit artikel bevat enkele affiliatie links naar een externe website. Lees voor meer informatie mijn disclaimer. 

In mijn beleving verwacht je van een shampoo dat de shampoo nadat de vacht is gewassen de vacht verzorgd door de huid en vacht te voeden en hydrateren. Met name het hydrateren is belangrijk want een droge niet gehydrateerde vacht heeft vervelende bijwerking zoals:
* snel klitten
* als gerafeld touw er uit zien
* geen glans
* stinkt

Wat kun je zelf doen zodat jouw hond wel een gehydrateerde vacht heeft en er uit ziet met een gezonde glanzende vacht die niet klit of afbreekt?
Allereerst gebruik dat gereedschap wat bij jouw type vacht van jouw hond past. Weet je zelf niet wat te gebruiken of welk gereed je het beste bij de vacht van jouw hond past neem dan contact op met een bedrijf die kennis van vachtzaken heeft en ook adviseert. Ken je die niet dan geef ik je hier een e-mail link van Natuurlijk4Dogs: Gaag informatie →

Behalve het gereedschap wat je gebruikt tijdens de borstel sessie is ook belangrijk de verzorgingsproducten die je gebruikt dan tijdens de borstel of was sessie gebruikt dat die wederom ook passen bij het type structuur van je hond zijn vacht. Net als bij mensen hebben honden ook verschillende type huiden maar ook structuren van vacht. Simpel gesteld om te weten of je te maken hebt met een verzorgassortiment die kennis van zaken heeft is of er verschillende honden shampoos aanwezig zijn voor verschillende type vachten maar ook… verschillende type huid. Alleen maar flesjes met verschillende kleuren geeft niet aan dat er een verscheidenheid aan werkzaamheid van kenmerken van werkzame stoffen aanwezig is waardoor deze honden shampoo niet bij zal dragen aan een gezondere vacht zonder klitten. In tegendeel dit type honden shampoo zorgt juist voor vachtproblemen.

Ben je nu gemotiveerd en wil jij weten wat er nu bij jouw hond past om in de flow van gezonde vachtverzorging te komen, klik dan is HIER → Deze website weet precies waar ze mee bezig zijn en alles wat te koop wordt aangeboden op de website is 100% natuurlijk. De producten bestaan uit die ingrediënten die door de aarde worden aangeboden dan wel door de aarde beschikbaar worden gesteld. Een natuurlijke honden shampoo werkt mee aan de gezondheid van zowel de vacht en huid van je hond maar ook aan de gezondheid in zijn totaliteit van je complete hond. Gezondheid komt bij mens en dier van binnen uit. Ook bij de hond net als wederom bij de mens is ook bij de hond de huid zijn grootste orgaan.

Wees daarom alert en lees de inci’s die wettelijk verplicht zijn om op de flessen van de honden shampoo te staan. De inci’s zijn net zoals in de voedsel branche de e-nummers zijn super belangrijk.

Dit bericht is geplaatst in Uitleg. Bookmark de permalink.

Geef een reactie