Schoon zonder wassen?

Dat lees je goed de vacht schoon te krijgen en dat zonder te wassen en dat is voor veel mensen een enorme uitkomst en tijdwinst want in de hectiek van tegenwoordig, is tijd een factoor die voor veel mensen onder druk staat. Geen nood want binnen het programma van Natuurlijk4Dogs zijn diverse natuurlijke producten die de honden vacht schoon maken zonder te wassen. Een nog mooi bijkomstig feit is dat wanneer je een van deze natuur producten → gebruikt je aan het eind van dit artikel een mooie kortingscoupon omdat je tot het einde bent gebleven.

ouderwets wassen

Een vraag die er natuurlijk meteen oprijst is wordt de hond net zo schoon als met het traditionele wassen of te wel wassen met water?
Jazeker wordt de vacht net zo schoon als met wassen met water. Alle sprays verwijderen alleen het vuil zodat jij zegt wat ruikt hij lekker en wat glanst de vacht mooi. Ook zal je direct merken dat de vacht veel minder klit en zelfs de klitten die erin zitten heel eenvoudig te verwijderen zijn.

De typische hondengeur behoort ook meteen tot het verleden omdat bijvoorbeeld de afgestorven huidcellen en opgedroogde talg van de honden vacht, hetgeen wij mensen ervaren als stank, op een milde natuurlijke manier worden verwijdert. Hierdoor ervaar jij dat jouw hond weer lekker fris en fruitig ruikt ook als hij daarna een snelle duik neemt ook dan ruikt hij weer lekker fris.

Nu speciaal voor jou omdat je tot het einde hebt doorgelezen.

Wil jij zelf ook ervaren door te zien en te voelen hoe dit nu gaat het wassen van jouw honden vacht zonder de badkamer en water te gebruiken?
Gebruik dan deze code: “AntiKlit” bij het bestellen zodat je direct een mooie korting van €5,00 krijgt.

Het maakt niet uit welke anti-klit spray jij kiest. Om jouw product nu direct te kiezen KLIK HIER → Laat ons weten hoe jouw ervaring is! Vergeet niet je kortingscode in te voeren zodat je de €5,00 direct ontvangt.

lekker genieten van elkaar
Dit bericht is geplaatst in Uitleg. Bookmark de permalink.

Geef een reactie