Yeah ★ hij is er ★

Na maanden van beraad en overleg hebben we de knoop doorgehakt en is hij er gekomen; Wat zal je wellicht denken wat is er nu bijgekomen? Aan de website is een hulp ticket systeem toegevoegd zodat e-mailen eigenlijk overbodig is geworden. Het afgelopen jaar merkten we regelmatig dat de e-mails in cyberland werden opgegeten of in ieder geval de leuke reacties kwamen bij ons niet aan. Dit werd ons pijnlijk duidelijk toen we telefoontjes kregen met de vraag waarom we geen antwoord gaven…

Vanaf heden behoort dit allemaal tot het verleden en kan je jouw vraag hier neerzetten en krijg je ook binnen 1 dag antwoord. Uiteraard dient de vraag wel gerelateerd te zijn aan de vachtverzorging dat is eigenlijk de enige voorwaarde. Verzin een vraag en probeer maar uit je zal zien dat je binnen 1 dag antwoord gaat krijgen. Alles volledig GRATIS op je luie plek waar en met wie dat dan ook mag zijn speciaal voor jou samen gesteld en geleverd.

Als team zijn we er ons meer dan van bewust hoe hectisch en druk het dagelijkse leven is en onze opzet is dat we die mensen willen helpen die op zoek zijn naar antwoorden over honden shampoo en nog meer over de verzorging van de hondenvacht in het algemeen. Omdat we volledig onafhankelijk zijn kunnen we ook onafhankelijke antwoorden geven. Ja er is een adverteerder en wellicht komen er in de toekomst nog meer adverteerders maar weet dat de inhoud van antwoorden nimmer onder censuur komen te staan.

Dit bericht is geplaatst in Uitleg. Bookmark de permalink.

Geef een reactie